Om Polyform

VÅR HISTORIA

Axel Ståhls möbelfabrik startade 1917 och utvecklade under 1950-talet ett av världens första byggbara bokhyllesystem. Polyformhyllan från Vimmerby blev en storsäljare och det latinska ordet för många (poly) symboliserade bokhyllans oändliga valmöjligheter. Ingo Johansson köpte företaget 1998 och har sedan dess utvecklat, investerat och nyanställt. Än i dag tillverkar Polyform bokhyllor, men numera leverarar företaget i huvudsak måttbeställda kök. Valmöjligheterna är fortfarande oändliga.

 ETT NYTT KÖK SKA VARA PERSONLIGT

Ni har idéerna. Vi har erfarenheten. Tillsammans designar vi ett nytt kök utifrån ytorna och behoven i just ert hem. I vårt stora utbud hittar ni garanterat en favorit som gör husets hjärta både persomnigt och modernt. Välj material, kulör och yta. Från matt till högblankt.

SPECIAL TILL SPECIALPRIS

Vem sa att ett unikt kök måste vara dyrt? Vi gör 10 000 måttbeställda kök per år. De stora kvantiteterna gör oss både prisvärda och leveranssäkra.

ENKELT TILL EXKLUSIVT

Här finns allt från enklaste laminatköket och lackade luckor till lyxig stenstruktur. vårt sortiment uppdateras ständigt med det senaste på marknaden.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår